Torsdagstema Magnification

*Puh*. Nu går det undan! Två bidrag idag; ett på veckans tema Magnification och ett på förra veckan som var Julstämning. Jag måste vara snabb med pennan innan yrseln sätter in så hästmulen i kol tog sisodär 5 minuter. Är det nån som har något tips mot att inte bli helt snurrig i huvvudet när man tecknar? Får väl knapra åksjuketabletter, hihi. För fler tolkningar på temat får ni kolla in hos superduktiga Bokkei.
 

Torsdagstema Julstämning

Är en vecka sen med en bild på temat Julstämning. Jag hade helt andra planer. Först en akvarell, sen en teckning som skulle fixas i Photoshop men det slutade med att jag tog fram mina akrylfärger idag. Det var sannerligen på tiden för över hälften av tuberna hade torkat så det får snart bli en shoppingtur och köpa nytt. 
Lyssnade på Tankesmedjan igår och skrattade högt åt en en arg gubbe som ondgjorde sig på det ständigt återkommande snacket om snökaoset. Jag håller med honom till 100%. Hittade inte ljudklippet men lyssna vid ca 23.45. (Länken lyssna utan musik)
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/123170?programid=3718&date=2012-11-28
 
 
 
 

Torsdagstema Ett självporträtt

Stackars er som får se mina tafatta försök till att färglägga bilder i Photoshop. Det får jag bjuda på! Jag måste ju öva =). Så här blev min torsdagsbild på temat "Ett självporträtt". Det är duktiga Sofie som valt veckans tema.
 

En vinnare

I morse tänkte jag på de bilder jag knåpat ihop. Hur jag önskar jag hade mer tålamod, tid och känsla att få det jag gör riktigt bra. Istället för slarvandet och det ofullständiga. Kort sagt mängder med negativa tankar om att jag "minsann borde...". Insåg sen att hur resultatet än blir av det jag skapar så är jag en vinnare för att jag genomfört det jag beslutat mig för att göra. Att sätta mig ned och skapa, tänka kreativt, lära mig... Mitt mål är att komma igång med skapandet och njuta av det och därför är varje bild jag skapat värd att skåla i champange för!

Torsdagstema Ny djurart

Phalaenelli lever i Bolivias regnskog och ääälskar att knapra på orkideér, men vilka andra växter som helst går ner i magen. Ny Djurart är torsdagstemat. Fler nya djurarter finns här.
 

RSS 2.0