Torsdagstema Morgon

Nähä.. idag går visst inget min väg. En djup suck från mig hörs i dalen. Mitt skapande svänger som en sinusvåg. Igår som det gick så bra med mina nya pennor och allt. Min torsdagsbild på temat morgon blev inte bra alls så jag ger upp för idag och tänker att det blir bra nästa gång. Då ska jag börja teckna på temat i tid. Och jag ska inte slarva fram något i all hast. Lugn och metodiskt ska jag jobba. Så får det bli, så är det sagt, så är det bestämt.
Nu målar jag naglarna istället med ett fantastiskt resultat! Det är väl inte fel att pimpa naglarna med katthår? Sitter oxå och funderar lite smått vad som har hänt med torsdagstemagänget denna vecka då jag inte har sett någon som lagt ut en bild ännu. Kanske det är fler än jag som har en grå dag?

Koltrast i kol

Igår bad jag min käre make att gå till Westers Artistmaterial när han ändå var i krokarna. Inte en endaste pennvässare gick nämligen att finna i vårt hem, så pennvässare stod på inköpslistan. Min man investerade, till min stora överraskning, i två pennor oxå! En kolpenna och en riktigt mörk blyertspenna. Jag blev så glad att jag på stört satte mig ner vid köksbordet och provade kolpennan. Såå kul och såå snabbt resultat! På bara några minuter så blev det en koltrast. Kanske jobbar jag vidare med koltrasten så att den få vara med i veckans torsdagstema. Eller så blir det en ny kolteckning :PGuess what?!

Jag har tecknat idag! Bara sådär, helt utan anledning. För att jag ville. Gött.

Torsdagstema I Skogen

Skogsstjärnor, kottar och älg. Allt finns I Skogen som är temat för veckans torsdagstema.
Fler kreationer till veckans tema finns här.
Nu ska jag ta min 60-kiloskropp och pusta ut i en liten hög. Torsdagar är inte roliga dagar. Jag ler inte alls. Men det är klart det vänder..! Javisst!

Torsdagstema Mönster

Veckans torsdagstema är "mönster". Jag fick hur många ideér som helst till veckans tema! Men tiden går fort och när jag inte är speciellt disciplinerad så fick det bli enklast möjliga. Så här till påsk: ägg med olika mönster :)
Det var härligt att bara låta pennan göra som den vill och inte ha det så planerat vilket mönster det skulle bli på äggen.
Jag har sen sist jag var med på torsdagstemat inte producerat några teckningar, men har iaf installerat Photoshop och ska försöka fräscha upp mina kunskaper. Sen kryllar huvudet av teckningar jag vill göra, jag får så mycket inspiration just nu! Mycket tack vare alla som är med på torsdagstemat. Det går framåt. Heja mig!
Förutom Photoshop så är det mängder av saker som jag behöver lära; som att ta bra bilder på det jag tecknat..
Ja, ja.. det finns massor med utmaningar :) Var sak har sin tid, heter det ju.
Glad Påsk till er alla!

RSS 2.0